Scroll Top

WE DELIVER ON TIME

WE DELIVER VALUES

Με έμπειρο, επιστημονικά και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό, η Talos Attikis Ltd είναι αρωγός της επιχείρησής σας στον τομέα της αποθήκευσης και διακίνησης φαρμακευτικών και συναφών προϊόντων υγείας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας προσφέρουν λύσεις αποθήκευσης των εμπορευμάτων σας εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ακεραιότητα τους. Η αφοσιωμένη ομάδα οδηγών και τα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα εγγυώνται την παράδοση των προϊόντων σας με ασφάλεια και συνέπεια. Συνδέουμε με υπερηφάνεια την επιχείρησή σας με τις παγκόσμιες αγορές και πάντα με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη.
talos attikis services

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η πολύχρονη εμπειρία μας οδηγεί πάντα στην βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας συνδυάζοντας το ενδεδειγμένο μέσο μεταφοράς για κάθε μεμονωμένη περίπτωση

Η ΤΑΛΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, κατανοώντας πλήρως τη σπουδαιότητα και την ευαισθησία της διακίνησης, της αποθήκευσης και συνολικά όλης της διαχείρισης της αλυσίδας μεταφοράς φαρμακευτικών προϊόντων, δημιούργησε ένα τμήμα που προσφέρει στον πελάτη της:

Άμεση υποστήριξη

Αμεσότητα με προσοχή και ασφάλεια στις παραλαβές, φορτώσεις και παραδόσεις από και προς όποιο μέρος του κόσμου επιλέξει ο πελάτης μας, κάνοντας κάθε δυνατό συνδυασμό μεταφοράς προς όφελός του.

24/7 Eξυπηρέτηση

Ακολουθώντας το εμπόρευμα σε όλη την διάρκεια της διαδρομής μεταφοράς. Δυνατότητα συνεχούς ιχνηλάτησης των προϊόντων με τα πιο εξελιγμένα συστήματα τηλεματικής.

Διαχείριση και Αποθήκευση

Σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανόνες Ορθής Διανεμητικής Πρακτικής (GDPs) παρέχουμε δυνατότητα αποθήκευσης των εμπορευμάτων σας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.

Αναφορά Δεδομένων

Παρακολούθηση σε όλη την διάρκεια της μεταφοράς /αποθήκευσης και με δυνατότητα άμεσης παράδοσης αναλυτικής αναφοράς του θερμοκρασιακού προφίλ των εμπορευμάτων στον πελάτη.

Ασφάλεια Μεταφορών & Κάλυψη TAPA

Τα υπερσύγχρονα μέσα μεταφοράς, τα περισσότερα με την εγγύηση της Γερμανικής τεχνολογίας, παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια στα εμπορεύματα του πελάτη διασφαλίζοντας την ακεραιότητα και την ποιότητα μέχρι τον τελικό προορισμό. Mέρος του στόλου μας έχει τις προδιαγραφές για κάλυψη TAPA (ασφάλεια εμπορευμάτων από κλοπή και άλλες απειλές) .

Επικοινωνία και ανταπόκριση

Άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση σε αιτήματα των πελατών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι εφόδια στην εύρεση των βέλτιστων λύσεων για τον πελάτη.

ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Το τμήμα οδικών μεταφορών προσφέρει υπηρεσίες σε αποκλειστικές φορτώσεις (full loads) και ομαδικές (groupage).

Εξειδικευόμαστε στη μεταφορά φαρμακευτικών και συναφών προϊόντων Υγείας, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εξοπλισμού καλύπτοντας πλήρως τις όποιες απαιτήσεις παρουσιάζουν τα είδη των φορτίων και οι τρόποι φορτώσεων.

Το ισχυρό δίκτυο ανταποκριτών μας σε όλο τον κόσμο εγγυάται, μαζί με την πολυετή μας εμπειρία στις Οδικές μεταφορές, άριστη εξυπηρέτηση με ανταγωνιστικές τιμές.

Η εύκολη πρόσβαση στους αποθηκευτικούς μας χώρους, στον Ασπρόπυργο, σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτουμε για τις φορτώσεις και τις εκφορτώσεις, επιτρέπουν τη γρήγορη και ασφαλή διαχείριση των εμπορευμάτων.

Το τμήμα θαλάσσιων μεταφορών συνεργάζεται καθημερινά με το Παγκόσμιο Δίκτυο των ανταποκριτών της εταιρείας σε όλα τα μεγάλα εμπορικά λιμάνια του κόσμου.

Εισερχόμενες και εξερχόμενες υπηρεσίες φροντίζοντας τη συλλογή και διαχείριση των εμπορευμάτων σας, αλλά και την διεκπεραίωση των απαραίτητων τελωνειακών διατυπώσεων, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανταγωνιστικούς ναύλους.

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με κατάλληλα και ανάλογα εμπορευματοκιβώτια.

Το τμήμα αεροπορικών μεταφορών της ΤΑΛΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΕ συνδυάζει την υψηλή εξειδίκευση των στελεχών της, πιστοποιημένων από IATA CEIV Pharmaceutical Logistics, με τη δυνατότητα ανταπόκρισης από και προς όλα τα αεροδρόμια του κόσμου.

Παράδοση φορτίων σε καθημερινή βάση
Εξασφάλιση χώρου (booking) στην επιλεγόμενη αεροπορική εταιρεία
Καταλληλότητα των μέσων μεταφοράς αντίστοιχη του φορτίου
Εξατομικευμένη συσκευασία ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Τελωνειακές διαδικασίες
Συνεχής ενημέρωση μέσω των διαθέσιμων υποδομών επικοινωνίας.