Ιστορικό

Η Talos-Attikis είναι μια σύγχρονη εταιρεία στον κλάδο των μεταφορών που καλύπτει όλο το φάσμα των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, με χερσαία, θαλάσσια και εναέρια μέσα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο στελεχικό δυναμικό της Talos-Attikis, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο δίκτυο ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο, μεταφέρει με ασφάλεια ταχύτητα και χαμηλό κόστος όλα τα είδη εμπορευμάτων (ευπαθή, επικίνδυνα, βαρέα, εύθραυστα, κατεψυγμένα ).

Παράλληλα το τμήμα Logistics της εταιρείας μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες (3rd party logistics services ) με αξιοπιστία και συνέπεια. Ένα άρτια οργανωμένο πληροφορικό δίκτυο, εξασφαλίζει τη συνεχή ενημέρωση των πελατών μας, μέσω προσωπικής και online επικοινωνίας (track & trace ).

Το 2001 ήταν μια χρονιά ορόσημο, καθώς η Talos-Attikis πραγματοποίησε την μεταφορά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στο νέο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» στα Σπάτα, σε λιγότερο από 24 ώρες.

Με αποθήκες συνολικού εμβαδού 8000τμ σε Ασπρόπυργο και Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτουμε την ευχέρεια για αποθηκεύσεις, μετακινήσεις, μεταφορτώσεις και επανασυσκευασίες. Διακινούμε 100 φορτηγά και 250 trailers στην κεντρική Ευρώπη και 200 φορτηγά στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, καλύπτοντας προορισμούς από και προς: Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Τσεχία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Ρωσία, Πολωνία, Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, Κύπρο.

Η εμπειρία, η οργάνωση και η σωστή διαχείριση εμπορευμάτων και υπηρεσιών, μας επιτρέπουν την απόλυτη τήρηση των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων με συμφέρουσες και απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

DY8dISO 22005ISO9001 and UKAS